Noodnummer 101

Installeer nu onze app!

 Als uitbreiding op onze communicatiekanalen is de Lokale Politie van Arro Ieper met de firma Endare aan de slag gegaan voor het ontwikkelen van een eigen politieapplicatie.
Deze app is een extra kanaal om de burger te bereiken met nieuwsberichten maar biedt ook een aantal unieke functies. Zo kunnen burgers niet-dringende meldingen overmaken aan hun regio, inclusief de optie om een foto met locatietag toe te voegen. Er is eveneens een register met de gevonden voorwerpen, de input hiervoor is voorzien vanuit de regiocommissariaten. Op die manier komt de lokale politie nog een stapje dichterbij.
De app toont de dichtstbijzijnde politieposten afhankelijk van je locatie en wie je wijkinspecteur is aan de hand van je woonplaats. Nuttige nummers opzoeken kan via het overzicht van noodnummers en een sneltoets om te bellen naar de hulpdiensten.

Het Buurtinformatienetwerk (BIN) krijgt via de app een nieuw leven: er is namelijk een module om gratis lidmaatschap aan te vragen voor de BIN-groep(en) naar keuze. Leden kunnen zelf aangeven of ze de BIN-berichten willen krijgen via een melding in de app zelf, via sms en/of via mail

 

 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endare.pzarroieper

iPhone: https://apps.apple.com/ca/app/politiezone-arro-ieper/id1551009975

 

 

 

 

 

 

De app is gratis terug te vinden onder de naam “Politiezone Arro Ieper” in zowel de Play Store van Google (Android) als de App Store (Apple).

Voor meer informatie kan je terecht onze communicatiedienst via:

Glenn Verdru
Communicatieconsulent
Glenn.verdru@police.belgium.eu