Noodnummer 101

wervik P1030149

Lokaal commissariaat Wervik

Openingsuren

Werkdagen van 9:00 - 12:00 uur en van 13:30 - 17:30 uur
Zaterdag van 9:00 - 12:00 uur 

 

Gesloten op zondag en feestdagen.

  

Samen met de negen andere gemeenten van het gerechtelijk arrondissement Ieper, behoort Wervik tot de politiezone Arro Ieper (5462), waarvan het hoofdcommissariaat gevestigd is in Ter Waarde 54 te 8900 Ieper (Tel.: 057 230 500).

Te Wervik heeft de politie zijn intrek genomen in een gedeelte van de vroegere tabaksgebouwen aan de spooroverweg. De ingang van het commissariaat bevindt zich langs de kant van de bibliotheek. In de onmiddellijke omgeving komt trouwens ook binnenkort het nieuwe vredegerecht.

In dit commissariaat kan u terecht voor allerhande aangiften en klachten, zoals bv. (fiets)diefstallen, bezoekrecht, verlies/diefstal van documenten zoals identiteitskaart of rijbewijs, gevallen van oplichting ...

Ook de wijkinspecteurs kan u via ons lokaal commissariaat bereiken. Zij komen bij u onder meer langs voor de vaststelling van woonst bij adresveranderingen. Ook voor problemen in de buurt zijn ze uw aanspreekpunt. Zij helpen tevens mee om aan de schoolomgevingen de veiligheid te garanderen.

Verder kan inspecteur Marc Claus u alle nuttige info geven voor een job bij de politie. Voor diefstalpreventief advies bij bv. de beveiliging van uw woning of zaak, kan u terecht bij inspecteur Christian Cael of inspecteur Timo Spinnewyn.

De meer gespecialiseerde diensten, zoals de lokale recherche, milieudienst, dienst wapens en preventiedienst, bevinden zich daarentegen in het hoofdcommissariaat. 

 

Coördinator

Commissaris Dominiek Vermont

  

Middenkader

Hoofdinspecteur Nikolaas Ottevaere  

Hoofdinspecteur Krist Snauwaert

 

Administratief medewerker

Annick Moerman

Ellen Ollevier

  

Steunteam

inspecteurs Christian Cael

Inspecteur Sylvie Delbecque

Inspecteur Naïri Develter

Inspecteur Stefaan Ghesquiere

Inspecteur Didier Vanhoutte

Inspecteur Timo Spinnewyn

 

Agenten

Agent Petra De Crock  

Agent Tom Vanhuysse

 

Wilt u de site van de gemeente bekijken, klik dan op www.wervik.be.

 

Voor dringende tussenkomsten kunt u terecht op tel. nr. 101. Buiten de diensturen kan u terecht op:

Hoofdcommissariaat PZ Arro Ieper
Ter Waarde 54
8900 Ieper
Tel.: 057 230 500