Noodnummer 101

Resultaten Lokale Veiligheid

Regiocommissariaat Ieper

Openingsuren

Enkel open op afspraak.

Maak uw afspraak via onderstaande knop: 

2807_259-250-c

  

 

Het team van het regiocommissariaat in Ieper komt met onderstaande diensten tegemoet aan alle vragen of opmerkingen van de bevolking en de lokale overheden van Ieper.  

 

Om de klantvriendelijkheid te verhogen, de wachttijden te minimaliseren en de efficiëntie te optimaliseren worden in het regiocommissariaat Ieper, Ter Waarde 54, enkel na voorafgaande afspraak klachten en aangiften geacteerd.

De afspraken kunnen bij voorkeur online gemaakt worden via deze pagina of telefonisch via 057/230530. Via de link kan u meteen al het type van de afspraak kiezen voor u naar de agenda gaat. 

Enkel voor dossiers die omwille van hun aard geen uitstel toelaten zal van deze regel afgeweken worden.

 

 

U kan er terecht voor klachten en aangiften allerhande. Indien nodig worden binnen de politiezone andere gespecialiseerde diensten ingeschakeld om uw probleem te behartigen. Voor administratieve zaken, zoals vergunningen voor het openbaar domein en signalisatievergunningen kan men vanaf heden terecht bij de mobiliteitsambtenaar van Stad Ieper via mobiliteit@ieper.be . Vanuit het commissariaat worden ook de elf wijkinspecteurs gestuurd die elk in hun eigen wijk de verschillende problemen lokaliseren en gerechtelijke taken uitvoeren. De wijkinspecteurs streven de gemeenschapsgerichte politiezorg na. 

 

Regiocoördinator

Commissaris Luc Vercaigne

 

 

 

  

Wilt u de site van de stad eens bekijken, klik dan op www.ieper.be.