Noodnummer 101

Resultaten Lokale Veiligheid

Regiocommissariaat Ieper

Openingsuren

Enkel open op afspraak.

Maak uw afspraak via onderstaande knop: 

2807_259-250-c

  

 

Het team van het regiocommissariaat in Ieper komt met onderstaande diensten tegemoet aan alle vragen of opmerkingen van de bevolking en de lokale overheden van Ieper.  

 

Om de klantvriendelijkheid te verhogen, de wachttijden te minimaliseren en de efficiëntie te optimaliseren worden in het regiocommissariaat Ieper, Ter Waarde 54, enkel na voorafgaande afspraak klachten en aangiften geacteerd.

De afspraken kunnen bij voorkeur online gemaakt worden via deze pagina of telefonisch via 057/230530. Via de link kan u meteen al het type van de afspraak kiezen voor u naar de agenda gaat. 

Enkel voor dossiers die omwille van hun aard geen uitstel toelaten zal van deze regel afgeweken worden.

 

Te bereiken via mail: PZ.ArroIeper.RegioCentrum@police.belgium.eu Dringende hulp nodig of verdacht gedrag gezien? Bel dan 057/230 500 of 101. De mailbox wordt niet opgevolgd buiten de kantooruren. Vermeld in uw e-mail onderstaande info: naam, adres en eventueel telefoonnummer.

U kan er terecht voor klachten en aangiften allerhande. Indien nodig worden binnen de politiezone andere gespecialiseerde diensten ingeschakeld om uw probleem te behartigen. Voor administratieve zaken, zoals vergunningen voor het openbaar domein en signalisatievergunningen kan men vanaf heden terecht bij de mobiliteitsambtenaar van Stad Ieper via mobiliteit@ieper.be . Vanuit het commissariaat worden ook de elf wijkinspecteurs gestuurd die elk in hun eigen wijk de verschillende problemen lokaliseren en gerechtelijke taken uitvoeren. De wijkinspecteurs streven de gemeenschapsgerichte politiezorg na. 

 

Buurtinformatienetwerk

Wilt u zich actief inzetten voor een veilige buurt? Dan kan u meewerken aan het Buurt Informatie Netwerk van uw gemeente, kortweg BIN genoemd. De werking is simpel via onze app. De politie ontvangt melding van verdacht gedrag of misdaad. Zij lichten onmiddellijk en tegelijkertijd alle aangesloten mensen in via een (push-)bericht, sms of e-mail.

Klik hier voor meer info over onze app

U wordt gevraagd om uit te kijken naar verdachten en extra op uw hoede te zijn. U kan zelf ook verdachte handelingen melden aan de lokale politie Arro Ieper – Tel.: 057 230 500.

 

Regiocoördinator

 Commissaris Nico Van Oost

 

 

  

Wilt u de site van de stad eens bekijken, klik dan op www.ieper.be.